Taalselectie

Mensen die het weekend voor 17-18-19 oktober willen boeken in ons vakantiehuis krijgen een extra attentie erbij. Het 'lichtfront' zal de moeite zijn, indien je geintresseerd, gelieve op tijd uw fakkel te boeken en een slaapplaats kun je bij ons vinden.

Op vrijdag 17 oktober wordt tijdens het GoneWest-evenement 'Lichtfront' de frontlijn van 1914 in de Westhoek in vuur gezet. Hiervoor zoekt de Provincie 10.000 vrijwilligers (fakkeldragers, baliemedewerkers, parkeerwachters, ...). Interesse? Stel je kandidaat op www.gonewest.be

Verse biggetjes zijn toch altijd leuk. Een krijsend geluid als ze zuigen als je binnen komt of ze liggen rustig te slapen bij mama. Wat lief. Te zien in 't zeugekot

Wil je er eens helemaal tussenuit? Wat dacht je van een bezoek aan een West-Vlaamse boerderij? In de nieuwe brochure 'Samen de boer op' stellen zich tientallen actieve land- en tuinbouwbedrijven voor die een nieuwe wereld voor je laten opengaan. Je kan de brochure bestellen of downloaden via de website van Inagro.

De makers van de serie "In Vlaamse velden" organiseerden een feest voor de medewerkers uit de Westhoek. Ook Ann & Carlo van 't Zeugekot waren van de partij.

Subcategorieƫn